8 thoughts on “Gastenboek

 1. Net nog even van de topservice van Brian HovingaMotors gebruik kunnen maken om de hyperpro achterveren van de V-max te monteren op de schokbrekers. Gebeld en kon gelijk gebracht worden en 3 kwartier later al een belletje hey Ron ze zijn weer klaar#daarkanikwatmee.nl

 2. 2 Weken geleden nieuwe banden laten monteren door Brian. Mijn eerste ervaring met zijn bedrijf. Laat ik het zó zeggen: hij heeft er weer een klant bij. Dit is precies het type service dat je zoekt als motorrijder. Fijne Service (ja, zie de hoofdletter!) en betaalbare prijzen. Banden hebben er al een 1000km op zitten en zijn een enorme verbetering gebleken. Bedankt Brian !

 3. Brian is een vakman, dat merk je aan alles wat hij doet. Hij neemt echt de tijd voor je, en vertelt precies wat hij doet en waarom. Onlangs heeft hij een setje YSS veren op mijn oude BMW K75 gezet. Ik kon er op wachten, en hij heeft het netjes gedaan, inclusief het juist afstellen van de vorkbrug.

 4. Kom nu alweer een tijdje bij Brian en kan alleen maar zeggen je kan altijd terecht met vragen en hij heeft de kennis in huis die je zo graag zoekt
  Hij heeft altijd wel tijd voor je als je effe langs rijd en is niet duur met de onderdelen

  Gewoon weg een bedrijf waar je graag komt en goed en vakkundig geholpen wordt

 5. Zeer goede service..voor weinig……je hebt echt het gevoel dat je motor in goede handen is…vind ik erg belangrijk ! …
  Ga zo door, Brian…

 6. Een heel goede monteur met heel veel kennis van o.a. Yamaha en BMW. Heeft veel aandacht voor details van je motor en altijd wel een goed advies. (Technische) problemen kan hij goed analyseren en uitleggen. Waar de klant nog koning is en geen nummer. Dat alles voor redelijke prijzen. Zeker een bezoekje brengen. Gewoon een fijn (geen gezeur) motor service adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *